11 octubre 2015

MENSAJE DE LA CAPITANÍA CRISTIANA 2015

Por parte de la Capitanía Cristiana de la Comparsa Els Inmortals, se ha hecho llegar el siguiente mensaje:

Benvolguts festers i amics de Fevamic,
 Des de la capitania cristiana Masers Els Inmortals volem agrair a totes i cadascuna de les comparses i a la junta directiva de Fevamic, en Vicente al front, tot el respal i carinyo que hem rebut durant tot este any tan singular de capitania.

Per supost, ha segut un plaer el poder compartir la capitania en una comparsa Mora com Els Elegits i en especial en el capità Salvador i tota la seua família. Sou fabulosos.

No podríem haver coincidit en millor i més maravellosa padrina com Carmen. Ha supost un orgull tindre-te al nostre costat i compartir moments tan emotius com la presentació, pregó pero sobretot l’Alardo, on et vàrem vore gojar i molt i en l'entrada, on ademés d'estar molt guapa abillada de Mora, portaves a la teua esquadra de Huries com si ho hagueres fet tota la vida. Enhorabona Carmen.

Ha segut un any intens on hem vixcut molts moments emotius. I eixe recort quedarà gravat per a sempre en la nostra memòria. Moltes gràcies de nou.

Hem intentat, i esperem haver conseguit, en el boato que hem preparat contribuir a engrandir la XII entrada de Moros i Cristians de Valéncia.

Vixca la Festa de Moros i Cristians al Cap i Casal

Vixca les capitanies 2016

Un molt fort abraç

Comparsa Masers Els Inmortals

1 comentario:

respon dijo...

felicitats, per la capitania. un abrac.. alfons (tuareg)