18 abril 2016

DESPEDIDA Y BENVINGUDA DE CARRECS FESTERS

Vull amb aquestes línies agrair a tots els festers de la " Federació Valenciana de Moros i Cristians", la seua assistència a l'acte de comiat de càrrecs 2015 i benvinguda càrrecs 2016, un acte, senzill, emotiu i informal, ple de sentiment, en les paraules expressades, per tots i cadascun dels protagonistes.

Una nit perfecta, d'inici a fi, tant pel sopar servit, com pels festers, mitjans de comunicació i convidats assistents.


El meu agraïment primerament per a aquells que deixaven el càrrec, a Bernardo Celda Muñoz (Capità Cristia 2015), que encara que absent per motius personals molt grats i que celebre, va ser representat pel president de la Comparsa "Inmortals" José Vicente Calvo, a Salvador Lluch (Capità Moro 2015) de la Comparsa "Els Elegits", I a Carmen Sancho de Rosa (Fallera Major de València, 2014 i Padrina 2015). Grans van ser vostres paraules i elogis, però és la vostra grandesa la que ens ha fet gaudir dels vostres càrrecs 2015. Gràcies per ser com sou.


Tendisc la meua mà i abraçada, a Luis Díez (Capità Moro 2016), de la Comparsa "Marvaharavesh", a Charo Valeriano (Capitàn Cristiano 2016) de la Comparsa "Ordre del Dragon" i a Estefania López Montesinos (Fallera Major de València 2015 i Padrina 2016), compteu amb el meu suport i amb el de tots i cadascun dels festers de la Federació.

Gràcies a Pere Fuset (Regidor d'Activitat Festiva) i Josep Lluis Marín (Assessor col·laborador), la vostra presència, demostra el vostre compromís i suport a la festa i que ja ha sigut sobradamente demostrada.

La meua gratitud per a tots els "amics", dels mitjans de comunicació, presents, que vau ser molts i ben rebuts. Esperem que aquesta complicitat i bona harmonia continue, sempre estaré a la vostra disposició.
I finalment gràcies a la Comparsa Algerof, per posar la seua cabíla a disposició, per a celebrar aquest acte, així com a tots els que han treballat per i per a aquest acte, especialment al conductor del mateix Julio Fontan.

Sóc un President feliç, en saber que compte amb un col·lectiu ple de gent meravellosa i enamorada de les festes de moros i cristians.



Han començat les festes de Moros i Cristians del Cap í Casal 2016.



Vicent Roig
Presidente FeVaMiC

No hay comentarios: