26 septiembre 2015

PREGON DE LA FIESTA

El próximo día 30 de septiembre, a partir de las 20:15 horas, tendrá lugar, en el Salón de Cristal del Ayuntamiento de Valencia, uno de los más emblemáticos actos del programa de festejos: el Pregón de "Les Festes de Moros i Cristians al Cap i Casal".



Ejercerá de Pregonero: D. HUGO CHINESTA  (DIRECTOR I COMPOSITOR)

BIOGRAFÍA FACILITADA POR EL INTRESADO:

Nascut a Aldaia (València), és Professor Superior en Música Llicenciat en Composició pel Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló i Professor de Percussió.
Va estudiar amb els professors Ferrer Ferran, Miguel A. Berbis, Miguel A Mateu, Jesús Vizcaino, etc ...
Paral·lelament realitza estudis d'harmonia i composició amb el mestre Miguel A. Mateu i harmonia moderna amb José Luis Granell.
Com a director realitza estudis de banda i orquestra amb els professors: Ferrer Ferran, Pascual-Vilaplana, i cursos amb: Jan Cober, Miquel Rodrigo, Salvador Sebastià entre d'altres ...
Com a compositor ha estat finalista en diversos concursos i ha obtingut diversos premis i mencio¬nes: accèssit en el XLII Concurs de Composició de Música Festera Ciutat d'Alcoi (2005), la Menció d'Honor del Concurs de Pasdobles Ciutat de Segorbe (2006). Va ser finalista en Huí Huí Música de la SGAE a 2007 i va estar nominat als premis Euterpe en 2007 pel pasdoble “Alma de Toro”. Algunes de les seves obres han estat seleccionades com a obres obligades en diferents certàmens, com el provincial de Castelló, o l'autonòmic. Rep encàrrecs de diferents agrupacions i productores .
Els seus treballs són editats per les editorials AB Música, Rivera Editors, Cap Music i l'editorial Piles.
Ha estat guardonat com a director en diversos certàmens: Primer Premi i Menció d'Honor al Certamen Provincial de València 2007, amb la SM La Tropical de Benigànim, primer premi i menció d'honor al Certamen Provincial de Castelló 2009 i Primer Premi i Menció d' Honor al Certamen Autonòmic de la Comunitat Valenciana de 2009, Amb la UMC d'Altura (Castelló), i és Director d'Honor de l'Agrupació Musical Els Majors de L'Hota Sud.
Com a director ha registrat diversos treballs discogràfics destacant "Huracains" amb la SM La tropical de Benigànim amb el qual obté el premi Euterpe 2012 a la millor gravació i "La Música del Nostre Poble" un monogràfic del compositor Bernabé Sanchis, amb la Unió Musical d 'Aldaia.
En l'actualitat és director titular de La Lira d'Alfarp i de la SM La Tropical de Benigànim, així mateix director de l'escola de música de la Unió Musical d'Aldaia.

No hay comentarios: