10 octubre 2017

MENSAJE DE LA PRESIDENCIA


Com a President de la Federació València a de Moros i Cristians, vull felicitar a les mes de 2000 persones, festers, músics, carrecs i personal de suport, per la seua participació i bon fer, que fan cada dia més gran la Festa de Moros i Cristians en la nostra Ciutat.


Gràcies a les mes de 40.000 persones, valencians i forasters que amb la seua presència i amb els seus aplaudiments, ens animen a continuar treballant, més i millor.

Sincerament agraït a l'Ajuntament de València a la Regidoria d'Activitat Festiva, el seu Regidor Pere Fuset, assessor i col·laboradors. I de forma especial a Josep LLuis Marín.


Gratitud als nostres espònsors, Damm. Fuente Liviana, Càmping Les Palmeres (Don Claudio Chaques), Caixa Popular, Ateneu Mercantil de València.

Gràcies RAQUEL ALARIO BERNABÉ Fallera Major de València 2017 i CLARA MARIA PAREJO PÉREZ Fallera Major Infantil de València 2017 i Corts d'Honor , per la vostra presència i presidir el nostre acte principal, als peus de la casa de la Ciutat.

Felicitar i agrair a SOFIA SOLER CASAS , Fallera Major Infantil 2016 i Cort d'Honor, per la vostra participació, en la III Entrada Infantil de Moros i Cristians.

Finalment amb el meu cor entregat, felicite els càrrecs 2017,

Capità Moro FRANCISCO ESTEVE MARCH i Comparsa 'OMEYAS'

Capitá Cristiá JOAQUIN BENAVENT BRIZ i Comparsa 'MIO CID"'

Padrina de la Festa ALICIA MORENO MORALES Fallera Major de València 2016 i Cort d´Honor, Filá "HURIES"

La Festa de Moros i Cristians del Cap I Casal 2017, ha posat el seu punt final, però la vostra grandesa i entusiasme, han obert ja les portes de les Festes del 2018.

Mai em podré sentir més agraït i tranquil, sabent que amb el treball que realitze, junt amb la junta directiva, de la FEDERACIÓ VALENCIANA DE MOROS I CRISTIANS, hi ha una gran família de festers amants d'esta gran Festa.

Gràcies. .., gràcies, gràcies, ..de tot cor.


Vicente Roig Marzal
President

No hay comentarios: