18 abril 2016

DESPEDIDA Y BENVINGUDA DE CARRECS FESTERS

Vull amb aquestes línies agrair a tots els festers de la " Federació Valenciana de Moros i Cristians", la seua assistència a l'acte de comiat de càrrecs 2015 i benvinguda càrrecs 2016, un acte, senzill, emotiu i informal, ple de sentiment, en les paraules expressades, per tots i cadascun dels protagonistes.

Una nit perfecta, d'inici a fi, tant pel sopar servit, com pels festers, mitjans de comunicació i convidats assistents.


El meu agraïment primerament per a aquells que deixaven el càrrec, a Bernardo Celda Muñoz (Capità Cristia 2015), que encara que absent per motius personals molt grats i que celebre, va ser representat pel president de la Comparsa "Inmortals" José Vicente Calvo, a Salvador Lluch (Capità Moro 2015) de la Comparsa "Els Elegits", I a Carmen Sancho de Rosa (Fallera Major de València, 2014 i Padrina 2015). Grans van ser vostres paraules i elogis, però és la vostra grandesa la que ens ha fet gaudir dels vostres càrrecs 2015. Gràcies per ser com sou.


Tendisc la meua mà i abraçada, a Luis Díez (Capità Moro 2016), de la Comparsa "Marvaharavesh", a Charo Valeriano (Capitàn Cristiano 2016) de la Comparsa "Ordre del Dragon" i a Estefania López Montesinos (Fallera Major de València 2015 i Padrina 2016), compteu amb el meu suport i amb el de tots i cadascun dels festers de la Federació.

Gràcies a Pere Fuset (Regidor d'Activitat Festiva) i Josep Lluis Marín (Assessor col·laborador), la vostra presència, demostra el vostre compromís i suport a la festa i que ja ha sigut sobradamente demostrada.

La meua gratitud per a tots els "amics", dels mitjans de comunicació, presents, que vau ser molts i ben rebuts. Esperem que aquesta complicitat i bona harmonia continue, sempre estaré a la vostra disposició.
I finalment gràcies a la Comparsa Algerof, per posar la seua cabíla a disposició, per a celebrar aquest acte, així com a tots els que han treballat per i per a aquest acte, especialment al conductor del mateix Julio Fontan.

Sóc un President feliç, en saber que compte amb un col·lectiu ple de gent meravellosa i enamorada de les festes de moros i cristians.



Han començat les festes de Moros i Cristians del Cap í Casal 2016.



Vicent Roig
Presidente FeVaMiC

13 abril 2016

SUMEM FALLERS A LA FESTA

Siguiendo el lema que aparece en nuestro escudo (“Sempre sumant”) y con el objetivo que siempre perseguimos de hacer más grande la Festa de Moros i Cristians del Cap i Casal, queremos invitar a todas las Comisiones falleras y a todos falleros que sientan aprecio por nuestra Fiesta a sumarse a ella. ¡Suma’t a la festa!

En FeVaMiC hay más de treinta comparsas moras y cristianas. ¡Seguro que hay una cerca de tu falla! Así que lo más fácil es integrarse en una de esas comparsas ya constituidas aunque también es posible hacer una nueva. Lo importante es que les Festes de Moros i Cristians del Cap i Casal cuenten con más participantes para el "Alardo de Arcabucería", para las "Embajadas de la Conquista" y, sobre todo, para la Entrada de Moros y Cristianos del 9 d’octubre.

Ten en cuenta que una comparsa puede participar con más de una filà en la Entrada.

El próximo sábado 4 de junio celebraremos la Festa del Mig Any, en la que ya podrás participar y recibir el apoyo de los más veteranos, junto con nuestra Madrina, Estefanía López (FMV 2015), nuestra Capitana Cristiana, Charo Valeriano (Orden del Dragón) y nuestro Capitán Moro Luis Díez, (Marvaharavesh).

Para contactar y recibir más información:
fevamic.rrpp@gmail.com

08 abril 2016

ACTO DE DESPEDIDA Y BIENVENIDA CARGOS FESTEROS

El próximo viernes, 15 de abril, a partir de las 21:30 h., tendrá lugar en la Cábila de la Comparsa Algerof, el acto de despedida de los cargos festeros de 2015 y la bienvenida de los de 2016.

Despediremos a Bernardo Celda Muñoz, Capitán Cristiano de la Comparsa Els Inmortals y a Salvador Lluch Valls, Capitán Moro de la Comparsa Els Elegits, amén de a nuestra Madrina 2015, Carmen Sancho de Rosa.



Recibiremos a Charo Valeriano Pérez, Capitana Cristiana (primera en la historia de los Moros y Cristianos en la Ciudad de Valencia), perteneciente a la Comparsa Orden de los Caballeros del Dragón; a Luis Diez Domingo, Capitán Moro de la Comparsa Marvaharavesh y a nuestra Madrina 2016 Estefanía López Montesinos.



Agradecemos el trabajo realizados por los cargos de 2015 y ofrecemos nuestro apoyo a los de 2016.

¡¡¡ Adiós y Holaaaa !!!