09 marzo 2013

Sigue la fiesta en L'Ollería


Como puede apreciarse, la fiesta sigue en L'Ollería. Nuestros amigos Juan y Emilio (Capitán Moro 2013), siguen disfrutando del Mig Any Fester de aquella población.

05 marzo 2013

Fiestas en L'Ollería (Emilio Pascual Capitán Moro)

L'Olleria vivia este passat cap de setmana uns intensos dies plens d'activitats centrades en les Festes de Moros i Cristians. 

El divendres, el Teatre Goya acollia un dels actes més destacats del calendari festiu, l'elecció de les Reines, major i infantil resultant Maria Mompó Borrás, Reina Major i Aitana Terol Micó, Reina Infantil.

El regidor de Festes, Juan R. Ruano felicitava les Reines i subratllava “el nombre de festers tant majors com infantils que enguany sumen 46, 16 festeres majors i 16 festers majors i 8 festeres infantils i 6 festers infantils”. 

Igualment, felicitava els càrrecs d'enguany, per la Filà Valencians el capità és Jaume Pla Tormo i l'ambaixador, Antonio Micó Álvarez, i pel bàndol moro enguany és la Filà Corda Curta tenint com a capità a Emilio Pascual Samper i ambaixador, Vicente Albiñana Engo.

A més, tant l'alcalde, José Vidal com el regidor de Festes van felicitar a les Reines de 2013 i als càrrecs d'enguany i van destacar la figura, del que durant 10 anys ha sigut el  president de la Junta Central de Moros i Cristians, José Ramón Esteve Sirera, felicitant-lo igualment pel seu nomenament com a membre honorífic de la UNDEF.

Per la seua banda, Maria Dolores Gil, presidenta de la Junta Gestora de Moros i Cristians, destacava “la gran família que som tots els festers de L'Olleria que vivim intensament esta festa tan nostra”.

Finalment, L'alcalde i el regidor de Festes entregaven un detall a tots i cada un dels  festers que van pujar a l'escenari, per a després fer-se una foto de família.

Obtenido de:  Ajuntament de L'Olleria